Logo laten ontwerpen.

Bij Valetti kunt u terecht om uw logo te laten ontwerpen. Valetti is gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s en de bijbehorende huisstijl.

Het verschil tussen woord- en beeldmerk

Een beeldmerk of logo is een grafische uiting die met een bedrijfs- of productnaam dan wel met een organisatie geassocieerd wordt. Als een logo alleen uit een tekst bestaat die op een bepaalde manier is opgemaakt, noemen we dat een woordmerk. We noemen een logo een beeldmerk als het bestaat uit een embleem, afbeelding, letter, merk, zegel, monogram of mascotte.

Doeltreffend en functioneel

Een logo is een zeer belangrijk onderdeel van een huisstijl van een organisatie, het is het eerste wat mensen van buiten af van het bedrijf zien en weten. Valetti gelooft dat een logo doeltreffend en functioneel is, als het een bepaalde eenvoud in zich heeft, ‘less is more’. Wij denken daarnaast dat een logo doeltreffend is als het tijdloos is. Laat u door Valetti uw logo ontwerpen dan weet u zeker dat uw logo hieraan voldoet.

Uw logo laten opfrissen

Heeft u al een huisstijl en logo waar u op zich wel tevreden over bent, dan kunt u er ook voor kiezen om uw huisstijl door Valetti op te laten frissen. Uw logo wordt gemoderniseerd, geschikt gemaakt voor verschillende doeleinden (druk en digitaal), misschien worden kleuren verlevendigd en vormen wat meer uitgesproken.

Wilt u uw logo laten ontwerpen door Valetti? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

naar contact