Ontwerpbureau Den Haag

Bent u op zoek naar een ontwerpbureau in Den Haag? Dan bent u bij Valetti aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in de Haagse Caballero Fabriek, een creatief bolwerk.

Allround ontwerpbureau

Valetti is een allround ontwerpbureau in Den Haag. We zijn thuis in alle facetten van het ontwerp proces: van onderzoek, advies, conceptontwikkeling, ontwerp en vormgeving tot de begeleiding van drukwerk en de realisatie van websites. Kleuren, vormen en typografie komen samen tot een geheel. Evenwichtig grafisch ontwerp is ons ding. Dit credo vindt u terug in al onze ontwerpen, van huisstijl tot website. Het verschil zit vooral in de kleine details. Onze enorme liefde voor typografie, ziet u terug in ons werk. Wij ontwerpen vanuit pure vakmanschap, passie en expertise.

Herkenbaar eigen gezicht

Bent u voor uw onderneming op zoek naar een herkenbaar eigen gezicht? Ook voor de ontwikkeling van uw huisstijl, de corporate identity, kunt u bij ons terecht. Wij geven uw onderneming een gezicht en daarmee een persoonlijkheid. Een gezicht waarmee u en uw klanten zich kunnen identificeren. Het moet dus niet alleen mooi zijn maar vooral ook bij u en uw bedrijf passen.

Uw wensen als uitgangspunt

Bij elke beslissing die wij in het creatieve proces nemen, hebben we uw wensen als uitgangspunt. We willen mooie dingen maken maar verliezen daarbij nooit het doel uit het oog. Tekst en beeld moeten niet alleen afzonderlijk kracht uitstralen maar elkaar versterken, dat is ons uitgangspunt. Het directe contact tussen klant en vormgever is hierin essentieel voor een optimale samenwerking en een succesvol eindresultaat.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Valetti, het ontwerpbureau in Den Haag en maak een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

naar contact