Aanpak.

Kennismaking

Bij een kopje koffie luisteren we naar uw verhaal en brengen we uw doelstelling, wensen en eigen ideeën in kaart.

Vrijblijvende offerte

Na het eerste gesprek gaan we aan de slag. We maken een tijdsinschatting, stellen een globale planning op en bepalen de projectaanpak. Deze zaken vertalen we naar een offerte. Dan weet u van te voren waar u aan toe bent.

Ontwerp proces

Na goedkeuring van de offerte werken we onze ideeën en concepten verder uit. We ontwikkelen een look & feel die als leidraad zal worden gebruikt voor het hele ontwerpproces.

Afwerking ontwerpfase

Na de eerste ontwerpfase maakt u een keuze uit onze ontwerpvoorstellen en gaan we het gekozen ontwerp optimaliseren. We werken deze tot in detail uit en vertalen het naar eventuele andere uitingen zodat er een geheel ontstaat.

Akkoord voor drukwerk en internet

De definitieve ontwerpen worden opgemaakt voor druk of web, altijd met de juiste technische specificaties. Enkel en alleen na uw definitieve GO wordt het ontwerp definitief afgerond. Uiteraard adviseren wij u graag over drukwerk en begeleiden het proces. We hechten véél belang aan de uitvoering en ontwikkeling van onze ontwerpen. Daarom hebben we een breed netwerk opgebouwd van partners met aansluitende expertises.