Wat we doen.

Grafisch ontwerp

Valetti is een studio gevestigd in de Haagse Caballero Fabriek, een creatief bolwerk. Als allround ontwerpbureau is Valetti thuis in alle facetten van het ontwerp proces: van onderzoek, advies, conceptontwikkeling, ontwerp en vormgeving tot de begeleiding van drukwerk en de bouw van websites.
Bent u voor uw onderneming op zoek naar een eigen gezicht dat herkenbaar is, een gezicht dat uw bedrijf of organisatie een persoonlijkheid geeft waarmee u en uw klanten zich kunnen identificeren. Wij ontwikkelen deze graag voor u. Elke beslissing die we nemen bij een creatief proces gaat uit van de gedachte om fantastisch werk te leveren aan onze klanten. Wij willen mooie dingen maken maar verliezen nooit het doel uit het oog. Tekst en beeld moeten niet alleen afzonderlijk kracht uitstralen maar elkaar versterken, dat is ons uitgangspunt.
Het directe contact tussen vormgever en klant geeft hierbij de garantie voor een optimale samenwerking die essentieel is voor het succesvol afronden van de ontwikkeling van een ontwerp.

portfolio ontwerp

Fotografie

U wilt een goede en blijvende indruk achterlaten? Uw bedrijf een duidelijk gezicht geven? Uw producten of diensten op een mooie manier laten zien? Valetti biedt naast ontwerp en communicatie ook de fotografie van diverse onderwerpen aan. Van bedrijfsreportages en portretten tot product- en reclamefotografie.
Beelden maken uw website of brochure. Foto’s vertellen een eigen verhaal en zijn sfeerbepalend. Ze vullen uw tekst aan op een manier die uw klanten raakt. Valetti werkt graag met veel creatieve ambitie aan foto’s die prikkelen, nieuwsgierig maken of gewoon prettig zijn om naar te kijken.
Daarom verzorgen wij graag de fotografie rondom uw grafische, reclame en communicatie uitingen.

portfolio fotografie