Bedrijfsfotografie

Wilt u uw bedrijf een duidelijk gezicht geven en een blijvende indruk achterlaten? Dan is bedrijfsfotografie een goede manier om uw producten of diensten op een mooie manier te laten zien aan uw klanten.

Verschillende soorten bedrijfsfotografie

Bij Valetti kunt u naast grafisch ontwerp en communicatie ook terecht voor bedrijfsfotografie. Of het nu gaat om bedrijfsreportages, portretten of product- en reclamefotografie, bij Valetti bent u aan het juiste adres. Een goede foto versterkt het bedrijfsimago en versterkt de huisstijl of identiteit van een bedrijf. Het maken van goede foto’s vraagt om vakkennis, werken met licht, schaduwen, met oog voor compositie. Valetti kan u hierbij heel goed helpen omdat we ook kijken vanuit een ontwerpers standpunt en de bruikbaarheid van een foto voor commerciële doeleinden.

Prikkelend en sfeerverhogend

Met foto’s kunt u een eigen verhaal vertellen. Ze verduidelijken teksten en kunnen uw klanten raken. Bedrijfsfotografie kan sfeerverhogend werken. Valetti weet als geen ander hoe belangrijk het is om te prikkelen, nieuwsgierig te maken en de aandacht te trekken. Dit ziet u dus ook terug in de fotografie. Valetti verzorgt graag de fotografie voor uw grafische, reclame en communicatie uitingen. Graag maken wij sprekende portretten van u en uw medewerkers voor op uw website en voor LinkedIn.

Hoe gaan we van start?

Wilt u weten wat Valetti voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om met een kopje koffie nader kennis te maken. Of het nu om bedrijfsfotografie of het ontwerpen van een huisstijl gaat, we horen graag uw verhaal en uw wensen. Aan de hand van dit gesprek maken wij een tijdsinschatting, een globale planning en een projectaanpak. Aan de hand van deze factoren wordt een offerte opgesteld.

naar contact