Bedrijfsfotografie

Wilt u uw bedrijf een duidelijk gezicht geven en een blijvende indruk achterlaten? Dan is bedrijfsfotografie een goede manier om uw producten of diensten op een mooie manier te laten zien aan uw klanten.

Verschillende soorten bedrijfsfotografie

Bij Valetti kunt u naast ontwerp en communicatie ook terecht voor bedrijfsfotografie. Of het nu gaat om bedrijfsreportages, portretten of product- en reclamefotografie, bij Valetti bent u aan het juiste adres.

Prikkelend en sfeerverhogend

Met foto’s kunt u een eigen verhaal vertellen. Ze verduidelijken teksten en kunnen uw klanten raken. Bedrijfsfotografie kan sfeerverhogend werken. Als ontwerpbureau in Den Haag weet Valetti als geen ander hoe belangrijk het is om te prikkelen, nieuwsgierig te maken en de aandacht te trekken. Dit ziet u dus ook terug in de fotografie. Valetti verzorgt graag de fotografie voor uw grafische, reclame en communicatie uitingen.

Grafisch ontwerp

Naast bedrijfsfotografie kunt u bij Valetti ook terecht voor grafisch ontwerp. Wij zijn een allround ontwerpbureau en gevestigd in de Caballero Fabriek in Den Haag. U kunt bij ons terecht voor alle fasen in het ontwerpproces:

  • Onderzoek
  • Advies
  • Conceptontwikkeling
  • Ontwerp
  • Vormgeving
  • Begeleiding drukwerk
  • Bouw websites

Hoe gaan we van start?

Wilt u weten wat Valetti voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om met een kopje koffie nader kennis te maken. Of het nu om bedrijfsfotografie of het ontwerpen van een huisstijl gaat, we horen graag uw verhaal en uw wensen. Aan de hand van dit gesprek maken wij een tijdsinschatting, een globale planning en een projectaanpak. Aan de hand van deze factoren wordt een offerte opgesteld.

naar contact

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.