Huisstijl ontwerpen

Bent u op zoek naar een grafische bureau die uw huisstijl kan ontwerpen? Valetti is gespecialiseerd in het ontwerpen van huisstijlen.

Visuele identiteit

Een huisstijl is de visuele identiteit van een bedrijf of organisatie. Huisstijl wordt met een Engelse term ook wel corporate identity (bedrijfsidentiteit) genoemd. Wanneer we uw huisstijl ontwerpen, beginnen we bij het ontwerp van het logo of we maken een restyling van het reeds bestaande logo. Vanuit het logo wordt de huisstijl ontwikkeld. Het gebruik van kleur, typografie (lettertype), vormentaal (stramienen/vlakken/curves/opmaak) en fotografiestijl wordt bepaald en maken een geheel van de huisstijl.

Consistent gebruik van alle elementen

Alle elementen uit de huisstijl worden consistent gebruikt in presentaties of op briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, de website, e-mails, bedrijfskleding etc. Maar ook de inrichting van het kantoor of bedrijfsruimte kan worden aangepast naar de sfeer van de huisstijl. Dit door gebruik van huisstijlkleuren in het interieur, wandbekleding met ontwerpen die passen binnen de huisstijl en belettering op gevels en ramen.

Herkenbaar en onderscheidend

Een huisstijl moet consistent, onderscheidend en zichtbaar/opvallend zijn. Het moet zorgen voor herkenning en het beïnvloedt de houding van potentiële klanten ten opzichte van het merk/bedrijf. Valetti heeft veel ervaring met het ontwikkelen van huisstijlen voor diverse producten, diensten, stichtingen of bedrijven.

Wilt u uw huisstijl door Valetti laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Bij een kopje koffie horen we graag meer over uw bedrijf en uw wensen en kunnen u meteen vertellen wat wij voor u kunnen beteken.

naar contact