Staro, nature’s finest

IMG_8218.1

16januari

Valetti kreeg de opdracht om een nieuwe website voor ‘Staro, Nature’s finest’ te ontwerpen.

Portretten gemaakt voor de Schans Tandartsen

dubbel-site

19oktober

Om de website compleet te maken hebben we voor de Schans Tandartsen de portretten van al het personeel gemaakt.

Kleurrijk logo voor d’Hooghe Pensioen Consultancy

_MG_1136

01september

De huisstijl voor d’Hooghe Pensioen Consultancy is afgerond. Het is een kleurrijk, eigentijds logo geworden voor een branche met een wat stoffige reputatie.

C2N

_MG_0087

18mei

Valetti werkt momenteel aan de restyling van de C2N huisstijl. Het logo, lettertype en kleuren zijn bepaald nu zijn we bezig met het uitwerken van alle communicatie uitingen.

Website Hoogsteder & Hoogsteder Live

Website.Hoogsteder1

03november

De website voor Hoogsteder & Hoogsteder is eindelijk live! Trots op het eindresultaat. Valetti kreeg de opdracht voor het ontwerpen van een nieuwe website voor deze wereld beroemde kunsthandel in Oude meesters op de Lange Vijverberg in Den Haag. Hoogsteder & Hoogsteder zijn voor het grote publiek bekend als experts Oude meesters bij Kunst & Kitsch.

Pitch voor Heineken

Heineken.voorstel2.Covers

17maart

Valetti is uitgenodigd om mee te doen aan pitch voor Heineken. De opdracht is het ontwerpen van een kookboek vol met recepten waarin er uiteraard gekookt wordt met bier. Hierboven zie je de twee cover voorstellen die we gemaakt hebben. De prachtige foto’s zijn gemaakt door Mariel Kolmschot van MK Fotowerken. Klik op ‘lees meer’ om ook het binnenwerk te bekijken.

MK Fotowerken nieuwe website live!

Website.MKFotowerken1

17februari

Nieuwe website voor MK Fotowerken ontworpen door Valetti.

Huisstijl Atrium afgerond

Atrium.visitekaartje

06februari

Stichting Atrium heeft zijn naam veranderd in Atrium City Hall. De naamsverandering was nodig omdat er zoveel internationale evenementen plaatsvinden in het Atrium van het Haagse Stadhuis. Deze naamsverandering was natuurlijk ook de reden voor het Atrium om een totaal nieuw logo en huisstijl te laten ontwikkelen. Valetti mocht deze verzorgen.